Onze gift aan Ferm mamadepot

Onze gift aan Ferm mamadepot

op 11 februari 2024 om 17:48

Op 10/2/2024 werden wij verwelkomd in het Ferm mamadepot in de Zetselstraat. Davidsfonds Kapelle-op-den-Bos overhandigde de gift opgehaald tijdens de editie 2023 van "U zijt welllekome/ Kapelle zingt kerst". Zeker lezen!

Op 10/2/2024 om 9u30 werden wij verwelkomd in het Ferm mamadepot in de Zetselstraat. Eerst werden wij getrakteerd op een glaasje en na de hartelijke verwelkoming overhandigde ons bestuur (Kris was verontschuldigd) met een kort woordje uitleg van Johan de gift aan de aanwezige vrijwilligers van Ferm mamadepot. Het bedrag van 700 euro staat inmiddels op hun rekening.

De tekst op het gift kaartje gaat als volgt:

"Op 26/12/2023 organiseerden Davidsfonds Kapelle-op-den-Bos en de pastorale zone Het Anker de zesde editie van “U zijt wellekome/ Kapelle zingt Kerst” voor een bomvolle kerk.

Zoals elk jaar selecteerden we een goed doel en voor deze editie was dat het “Ferm mamadepot Kapelle-op-den-Bos”. Onze keuze viel op jullie recent gestarte organisatie omdat we vinden dat jullie een belangrijke maatschappelijke nood behartigen door enerzijds op een zeer lage drempel baby- en kinderspullen en speelgoed aan te bieden voor mensen die het niet breed hebben, maar anderzijds iedereen de kans te bieden bewust ecologisch te kiezen voor hergebruik van deze materialen.

De opbrengst van de giften ter gelegenheid van ‘U zijt Wellekome” die wij doneren bedraagt 700 euro. Ze is jullie van harte gegund en we feliciteren jullie met dit initiatief en deze vrijwillige inzet.

Vanwege het Davidsfonds Kapelle-op-den-Bos en de pastorale zone Het Anker!"

Nadien werd er nog even bijgepraat en rond 10u gingen de vrijwilligers aan de slag voor hun maandelijkse openingsdag(en) op vrijdag en zaterdag.

Neem zeker even een kijk op hun Facebook pagina: Ferm mamadepot Kapelle-op-den-Bos.

Als toemaatje volgen nog een paar foto's:

 Foto 4 gift mamadepot Foto 2 gift mamadepot Foto 3 gift mamadepot Foto 6 gift mamadepot Foto 7 gift mamadepot Foto 5 gift mamadepot 

Labels: Cultuurregio Thema | hoofdthema Thema | subthema Kunst & Cultuur Thema | subthema Mens & Maatschappij Thema | subthema Religie & Zingeving Thema | subthema Taal Vaste organisatie-brede koepelactiviteit