Bezoek kasteel d'Ursel Hingene

Bezoek kasteel d'Ursel Hingene

op 2 oktober 2023 om 15:16

Even meegenieten van ons bezoek aan kasteel d'Ursel in Hingene

Op donderdagnamiddag 28 september 2023 bezochten we met 15 deelnemers het kasteel d'Ursel in Hingene, waar we genoten van de zeer gesmaakte rondleiding " Zomers in Hingene, Winters in Brussel". Onze gids Mevr. Liliane Roggeman wist ons te boeien van begin tot einde. Nadien praatten we nog even bij en genoten van het door de afdeling aangeboden drankje.

Enkele sfeerfoto's:

onze deelnemers Onze gids Liliane één van de werken nog een werk met belangstelling kijken

Wil je nog meer weten over deze rondleiding, surf dan even naar: https://www.kasteeldursel.be/bezoek/groepen.html

Tot onze volgende activiteit en van harte dank aan de deelnemers!

Labels: Cultuurregio Thema | hoofdthema Thema | subthema Kunst & Cultuur Thema | subthema Mens & Maatschappij Thema | subthema Religie & Zingeving Thema | subthema Taal Vaste organisatie-brede koepelactiviteit