Concert Arne Harder

Concert Arne Harder

op 17 april 2023 om 11:28

Een verslagje van ons concert met Arne Harder

Verwelkoming door HeraVerwelkoming door DavidsfondsEen goed gevulde kerkArne Harder

Op donderdag 30 maart was Arne Harder, een getalenteerde Duitse gitarist, in de Sint-Martinuskerk van Ramsdonk te gast met een wondermooi concert. Davidsfonds Kapelle-op-den-Bos organiseerde deze activiteit samen met Hera1132; een geslaagde samenwerking. Gezien de talrijke opkomst (waaronder ook de leerlingen van de gitaarklas van de academie van Londerzeel) en het door Arne gebrachte programma, waarbij zeker het tweede deel in de smaak viel, mogen we van een succes spreken! 

Bedankt aan iedereen die erbij was, zowel de leden van onze verenigingen als de niet-leden!

Voor herhaling vatbaar!

Johan, Kris, Ria, Louis

Documenten

Labels: Cultuurregio Thema | hoofdthema Thema | subthema Kunst & Cultuur Thema | subthema Mens & Maatschappij Thema | subthema Religie & Zingeving Thema | subthema Taal Vaste organisatie-brede koepelactiviteit