Over Inhuldiging poëziewandeling

31 aug
Kapelle-op-den-Bos - GC De oude pastorie

Inhuldiging poëziewandeling

Inhuldiging poëziewandeling Willi De Wit

zaterdag 31 augustus 2024 om 10:30 uur

De poëziewandeling Willi De Wit is een eerbetoon aan schrijver, theatermaker en dichter Willi De Wit (1950-2014). Hij was ook de stichter en jarenlang bezieler van Theater Playerwatercompagnie.

Alle poëzieliefhebbers én wandelliefhebbers worden hartelijk uitgenodigd op de inhuldiging van de Poëziewandeling Willi De Wit. Deze unieke wandeling van 5,5 km voert je langs de schilderachtige trage wegen van Nieuwenrode, waar je kan genieten van gedichten van de Kapelse overleden dichters Willi De Wit, José Van de Ven en kannunik Jaak Muyldermans. Bovendien kan je acht winnende gedichten van de Willi De Wit gedichtenwedstrijd ontdekken.

De feestelijke inhuldiging vindt plaats op zaterdag 31 augustus 2024 om 10u30, onder begeleiding van ‘Trage Wegen Kapelle-op-den-Bos’. Dichters zullen hun werken ter plekke voordragen, wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Na de wandeling is iedereen van harte welkom op het Poëziefestival in de tuin van GC de oude pastorie.

Deze blijvende wandeling is een prachtig samenspel van recreatief wandelen en poëzie, geïnitieerd door Trage Wegen Kapelle-op-den-Bos, GC de oude pastorie, Davidsfonds Kapelle-op-den-Bos, theater Playerwater en de Vrijetijdsdienst. Wandelkaarten zijn beschikbaar bij GC de oude pastorie of te downloaden via de website van de gemeente.

Mis deze unieke kans niet om de natuur en poëzie te ervaren zoals nooit tevoren. Vooraf inschrijven is wenselijk via volgende link: Schrijf in.

Prijzen

Gratis

Labels: Kunst & CultuurOntspanning & OntmoetenLiteratuurActiviteitWandeling